Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Δήμος Αθηναίων: Ο Καμίνης... έσβησε την παραίτηση της αντιδημάρχου Παιδείας

 
Παραμένει στη θέση της αντιδημάρχου Παιδείας στο Δήμο Αθηναίωνη Νέλλη Παπαχελά. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης συναντήθηκε με την κυρία Παπαχελά, χθες, και συζήτησαν το θέμα που προέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την ψηφοφορία για το ζήτημα των μεταναστών και τις παραιτήσεις αντιδημάρχων.
Οπως έλεγαν από το επιτελείο του δημάρχου, ο κ. Καμίνης και η κυρία Παπαχελά επιβεβαίωσαν τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας, ενόψει του έργου που ο δήμος και ο συνδυασμός "Δικαίωμα στην πόλη" έχουν δεσμευθεί να υλοποιήσουν.
Ετσι, το ζήτημα με την κυρία Παπαχελά -ήταν σε εκκρεμότητα αν θα παραμείνει στη θέση της, καθώς κι εκείνη δεν είχε υπερψηφίσει την πρόταση του δημάρχου για τους μετανάστες- θεωρείται λήξαν.
Η κυρία Παπαχελά δεν θα ακολουθήσει την τύχη του αντιδημάρχου Ενδοδημοτικής Αποκέντρωσης και Πολεοδομίας Φ. Προβατά και του αντιδημάρχου Οικονομικών Γ. Αναγνωστόπουλου, η παραίτηση των οποίων έγινε ήδη αποδεκτή από τον κ. Καμίνη. Συνεχίζει κανονικά ως αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου