Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μπόλαρης : «Πύρρειος η νίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη»


  • «Πύρρειος» χαρακτηρίστηκε από τον πρώην υποψήφιο Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη [φωτ.] η νίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε, μετά το πέρας των εκλογών.

Ο Μάρκος Μπόλαρης είπε, ότι «ο Παναγιώτης Ψωμιάδης νίκησε στις εκλογές, ωστόσο η νίκη αυτή είχε τόσο μεγάλες απώλειες, που δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει για την επίτευξη των στόχων του».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα που έφερε ο δικός του συνδυασμός, τόνισε πως η μάχη κερδήθηκε στο μέτρο και στο βαθμό που αφορά στην ποιότητα της πολιτικής, ωστόσο ήταν απαραίτητος περισσότερος χρόνος κατά τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, για να είναι διαφορετικά και τα αποτελέσματα. «Κερδίσαμε στην ποιότητα της πολιτικής, θέλαμε περισσότερο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον άφορα τα μελλοντικά του σχέδια ο κ. Μπόλαρης, επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους Έλληνες μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο αφού ως γνωστόν δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου, ενώ, αναφερόμενος στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, είπε ότι ο νέος θεσμός του Καλλικράτη είναι μία πρόκληση, έτσι ώστε να γίνει καλή δουλειά και να στηθεί η περιφέρεια πάνω σε πρότυπα ευρωπαϊκά. «Ο αντιπολιτευτικός ρόλος θα ασκηθεί ευσυνείδητα και με ουσιώδεις προγραμματικές προτάσεις. Σε ό,τι καλό υπάρχει ωστόσο, θα είναι στο πλευρό της περιφερειακής αρχής, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος», τόνισε ο κ. Μπόλαρης. www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου