Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση τώρα ζητεί ο Μπουτάρης

  • ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ

Πλήρη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης ζητεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, με επιστολή του προς τον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Επιστολή Μπουτάρη σε Παπαγεωργόπουλο

Επιστολή Μπουτάρη σε Παπαγεωργόπουλο

Επισημαίνει ότι θέλει μαζί του τον Παπαγεωργόπουλο στο θέμα της περαίωσης των οφειλών του δήμου προς την Εφορία, προκειμένου να κατατεθεί η σχετική αίτηση και να ενταχθεί ο δήμος στο πρόγραμμα και του ζητάει να ορίσει άτομο το οποίο θα τον ενημερώσει άμεσα για τα εξής θέματα: τα οικονομικά στοιχεία του δήμου, τα μεγάλα έργα (περιβαλλοντικά, λουτρά Θέρμης κ.ά.), τις αντιδημαρχίες, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τις διαδημοτικές συνεργασίες, το οργανόγραμμα του δήμου, τις εκπροσωπήσεις σε οργανισμούς, τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις αδελφοποιημένες πόλεις.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος με γραπτή δήλωσή του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιατί ο Γ. Μπουτάρης αμφισβήτησε, μέσω συνεντεύξεων, τα οικονομικά στοιχεία που του παρουσίασε ο ίδιος στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Τρίτη.

Χθες το απόγευμα ο νικητής των δημοτικών εκλογών συναντήθηκε με τους υποψηφίους του συνδυασμού του, τους οποίους ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν και ζήτησε τη βοήθεια όλων λέγοντας πως όλοι θα αξιοποιηθούν.

Για τον ορισμό των αντιδημάρχων και των προέδρων οργανισμών σημείωσε ότι είναι αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα αναλάβει ο Π. Αβραμόπουλος, αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού ο Ανδ. Κουράκης, με τον Γ. Δημαρέλο δίπλα του, Καθαριότητας ο Στ. Αβραμίδης, Οικονομικών ο Χασδάι Καπόν, Εργων ο Κώστας Ζέρβας, Καθημερινότητας των Πολιτών η Καλυψώ Γούλα, ενώ αντιδημαρχίες θα πάρουν οι Γιώργος Γεράκης και Θανάσης Παππάς.

Σπαζοκεφαλιά για τον Γ. Μπουτάρη είναι η τοποθέτηση γενικού γραμματέα του δήμου, καθώς η επιλογή του θα σηματοδοτήσει την αλλαγή και θέλει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις δικές του απόψεις και αντιλήψεις. Θερμό δημοσίευμα για τον Γ. Μπουτάρη είχε η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ».

  • Κρυολόγημα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ενα κρυολόγημα ταλαιπώρησε χθες τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο έντονος βήχας τον ανησύχησε και επισκέφθηκε το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είναι τίποτε σοβαρό, παρά ένα απλό κρυολόγημα. Εξαιτίας του δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της εταιρείας «Αττικό Μετρό» για το Μετρό της Θεσσαλονίκης και τον εκπροσώπησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κουράκης και Κώστας Ζέρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου