Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αφθαρτοι αντιδήμαρχοι από Μπουτάρη

Αφθαρτοι αντιδήμαρχοι από Μπουτάρη

  • Νέα άφθαρτα πρόσωπα από την κοινωνία τα οποία δεν έχουν σχέση τα περισσότερα με κομματικά πόστα, επέλεξε ο Γιάννης Μπουτάρης ως αντιδημάρχους και τους ανακοίνωσε χτες.
Εκτός από τον στενό του συνεργάτη Ανδρέα Κουράκη που αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων και του Στάθη Αβραμίδη που υπήρξε αντινομάρχης και αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, όλοι οι άλλοι αναλαμβάνουν για πρώτη φορά δημόσιες θέσεις. Παρά το γεγονός ότι ο «Καλλικράτης» έδινε τη δυνατότητα τοποθέτησης εννέα αντιδημάρχων ο Γ. Μπουτάρης τούς μείωσε σε επτά.

Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι είναι ο Χασδάι Καπόν στην αντιδημαρχία Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης, η Καλυψώ Γούλα στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, η Μαρία Πασχαλίδου στην αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στην αντιδημαρχία Αστικού Περιβάλλοντος και Ελευθέρων Χώρων και ο Σπύρος Πέγκας στην αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι της κάθε αντιδημαρχίας, καθώς και το αντικείμενο της αρμοδιότητάς τους. Τέλος, για τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου επελέγη ο Θωμάς Ψαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου